Uke 40 og 41

Høstferiemeny på Filefjellstuene

Velkommen til oss for gode matopplevelser i høstferieukene! 

Åpningstider:

  • Tirsdag-torsdag: A la carte kl 14–20
  • Fredag og lørdag: A la carte kl 14–17, etterfulgt av tre-retters middag kl 19:00

Fjellburger av reinsdyr fra Filefjell • kr 269,-
Med ovnsbakte småpoteter, bbq-aioli og trøffelaioli, cheddar, pannestekt løk.
Allergener: Hvete, melk, egg, sulfitt

Kjøttboller av reinsdyr fra Filefjell • kr 269,-
Kjøttboller av reinsdyr og svin, serveres med potetmos, grønnsaker, brunostsaus og tyttebærkompott.
Allergener: Melk, egg, sulfitt

Viltgryte • kr 269,-
Høstgryte med reinsdyr fra Filefjell. Serveres med potetmos og grillede grønnsaker.
Allergener: Selleri, sulfitt, melk

Kveite • kr 299,-
Serveres med blomkålpuré, spinatsaus og grillede grønnsaker.
Allergener: Melk, fisk, sulfitt

Fjellomelett • kr 199,-
Med bacon, sopp, frisk salat og hjemmebakt brød.
Allergener: Hvete, melk, egg

Pizza i tre varianter • kr 199,-
Velg mellom skinke og sjampinjong, pepperoni eller margherita.
Allergener: Hvete, melk, sulfitt

Vaffel • kr 69,-
Med syltetøy og rømme.
Allergener: Hvete, melk, egg

Mazzarin med Lærdalsepler • kr 119,-
Vår variant på eplekake med høstens epler fra Lærdal og vaniljekrem.
Allergener: Hvete, mandler, egg, melk

Allergier eller matpreferanser?

Gi oss beskjed ved bestilling dersom du ønsker vegetar, glutenfritt eller har andre allergier, så tilpasser vi måltidene etter dine behov.