På Filefjellstuene kan du og dine gjester feire omgitt av mektig natur, hos et vertskap som er trygge i rollen og ønsker å gi dere minneverdige opplevelser.

Ønsker du å feire en bursdag, et jubileum, eller en annen spesiell anledning i ekte høyfjellsomgivelser? Hos oss kan du samle venner og familie til en hyggelig feiring i tradisjonsrike omgivelser.

Naturskjønn feiring

Filefjellstuene ligger plassert i mektige fjellomgivelser, og med Jotunheimen som nærmeste nabo. Sommer som vinter gir naturen og fjellene her en helt spesiell ramme rundt din feiring.

Tilpasset dine behov

Vi hjelper deg gjerne med å lage en feiring som passer perfekt for deg: 

  • Personlig meny: Vi kan tilpasse menyen etter dine ønsker. Våre kokker og konditor kommer gjerne med menyforslag, og tilpasser til matintoleranser. Lokale råvarer står i fokus hos oss.
  • Dekorasjoner: Fortell oss hvordan du vil ha det, så sørger vi for passende pynt og stemning.
  • Aktiviteter: Ønsker du noe spesielt? Vi kan arrangere fjellturer, frisbeegolf, trugeturer eller andre aktivitets- og naturopplevelser.

Komfortabel overnatting

Etter en innholdsrik dag med feiring kan gjestene slappe av i våre moderne hotellrom, koselige hytter eller leiligheter. Dagen derpå kan dere nyte våre varierte fjellfrokost-buffet.  

Enkel planlegging 

Vi vet at det kan være mye å tenke på når man planlegger en feiring. Derfor tilbyr vi gjerne helhetlige løsninger for din feiring – hvor vi tar oss av detaljene, slik at du kan nyte dagen sammen med gjestene dine.

Kontakt oss 

Vil du feire på Filefjellstuene, eller ha mer informasjon om hva vi kan tilby? Ta kontakt med oss på e-post booking@filefjellstuene.no eller telefon 46 665 665. 
 
Vi ser frem til å gjøre din feiring spesiell både for deg og gjestene dine!