Alt du trenger - og litt til

Med en herlig blanding av moderne fasiliteter og tradisjonell og ekte fjellatmosfære, står vi på for å sikre at ditt arrangement blir både produktivt og minneverdig.

Våre godt utstyrte konferanserom har alt du trenger for en vellykket samling:

  • Audiovisuelt utstyr: Storskjermer og lydsystemer som gjør presentasjoner til en lek
  • Wi-Fi: Pålitelig og rask internettilgang for alle deltakere
  • Fleksible romalternativer for både små møter og større seminarer 
  • Raus fjellutsikt  
Moderne skjerm- og lydsystemer
Pålitelig wifi
Opptil 70 personer
Kaffe & te
Raus fjellutsikt

Skreddersydde eventyr 

Vi tilbyr skreddersydde kurs- og konferansepakker som kan tilpasses dine spesifikke behov. Inkluder gode matopplevelser, komfortabel overnatting og spennende aktiviteter for en komplett opplevelse for dine deltakere. 

SCO 12.07.2313034 23558782 Foto Yngve Ask

Overnatting og matopplevelser 

Filefjellstuene tilbyr komfortable overnattingsmuligheter i hotellrom, hytter og leiligheter – slik at dere alle får startet dagen uthvilte og klare for nye utfordringer og moro. Vår restaurant serverer måltider av høy kvalitet, basert på lokale råvarer og smaken av fjellet.  

DSC0538 Edit

Aktiviteter og avkobling 

Når arbeidsdagen er over, inviterer vi dere gjerne til å utforske noen av spennende aktivitetene Tyin Filefjell har å by på, enten det er fotturer i fjellet, brevandring, topptur med guide, sykling i spektakulær natur, skikjøring eller trugeturer. Les mer om våre sommeraktiviteter her og vinteraktiviteter her

Vi kan også anbefale avslapning over et glass og en god samtale i vår Fjellub. I løpet av høsten 2024 åpner vi vår egen Fjellbadstue – med forfriskende beliggenhet hengende over elva nedenfor hotellet. Badstua vil kunne forhåndsbestilles til større grupper.  

SCO 14.6.1946294

Enkelt tilgjengelig 

Filefjellstuene ligger lett tilgjengelig langs E16, midt mellom Oslo og Bergen. Vi har gode parkeringsmuligheter, og selvsagt ladebokser for elbil.  

Det er også gode bussforbindelser til Tyin Filefjell. Både Valdresekspressen (Oslo–Årdal) og Øst-Vestekspressen (Lillehammer–Bergen) bringer deg til oss. Bussholdeplassen ligger like ved Tyinkrysset Fjellstue.

SCO 24.09.1806871

Kontakt oss

For mer informasjon eller for å bestille ditt arrangement, ta kontakt med oss på e-post booking@filefjellstuene.no eller telefon 46 665 665. Vi ser frem til å ønske dere velkommen!