Middag på Filefjellstuene

Velkommen til en smakfull og spennende 3-retters middag med fokus på lokale råvarer og historien bak maten i helgene i høst kl. 19:00! Husk bordbestilling senest dagen i forvegen.

Utover høsten serverer vi vår populære tre-retters middag alle fredager og lørdager til og med fredag 31. oktober.

I høstferieukene blir det i tillegg a la carte-servering fra kl 14:00 tirsdag – lørdag. Meny og nærmere informasjon finner du her.

Hva står på menyen?

Nå går vi inn i en tid med masse spennende råvarer rundt oss, og kjøkkenet kjører derfor ikke faste menyer utover høsten – men menyeksemplene nedenfor gir en pekepinn på hva du kan forvente deg. Vi kan uansett love mange kortreiste godsaker på bordet. Om du har spesielle ønsker og behov, ta gjerne kontakt med oss før du reserverer bord for nærmere informasjon.

Høstmeny fredager kl 19:00

  • Forrett: Carpaccio av okse med sennepsaioli, sesamfrøaske og Bufar fra Valdresmeieriet
  • Hovedrett: Posjert kveite med blomkålpuré, sesongens ovnsbakte grønnsaker fra Vang og spinat- og hvitvinssaus
  • Dessert: Blårbærostekake laget med kremet geitost fra Olestølen

Høstmeny lørdager kl 19:00

  • Forrett: Beter fra Vang og geitost fra Olestølen
  • Hovedrett: Reinsdyr fra Filefjell med epler fra Lærdal, selvplukket sopp og poteter fra Vang
  • Dessert: HaPå-fondant med yoghurt- og eplesorbet

Grupper, møter og selskap

For grupper, møter og selskap kan vi servere middag hver dag på forespørsel. Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat om dette.

Småfolkmeny og allergialternativ

Barna kan få servert sin egen 3-retters småfolkmeny, og vi har alltid vegetar- og allergivennlige alternativ, bare gi oss beskjed ved bestilling.

Bordbestilling

Bordbestilling gjøres dagen i forveien via knappen under eller på tlf. 466 65 665 eller e- post booking@tyin.no

Bestill bord