Utover høsten serverer vi vår populære tre-retters middag alle fredager og lørdager til og med lørdag 11. oktober.
I høstferieukene blir det i tillegg a la carte-servering fra kl 14:00 tirsdag – lørdag. Meny og nærmere informasjon finner du her.
Hva står på menyen?
Nå går vi inn i en tid med masse spennende råvarer rundt oss, og kjøkkenet kjører derfor ikke faste menyer utover høsten. Vi kan derimot love mange kortreiste godsaker på bordet. Om du har spesielle ønsker og behov, ta gjerne kontakt med oss før du reserverer bord for nærmere informasjon.
Meny for lørdag 4. oktober.
Forrett: Beter fra Vang og geitost fra Olestølen
Hovedrett: Reinsdyr fra Filefjell med epler fra Lærdal, selvplukket sopp og poteter fra Vang
Dessert: HaPå-fondant med syrnet geitemelk- og eplesorbet
Grupper, møter og selskap
For grupper, møter og selskap kan vi servere middag hver dag på forespørsel. Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat om dette.