Mandag:
Forrett:
Filefjellstuenes skagenrøre med lokal fjellørret på hjemmebakt toast, med bløtkokt egg, og fenikkelsalat.
(skalldyr, egg, fisk, sennep, sulfitt)
Hovedrett:
Porchetta med sortkål, brokkolini, ovnsbakt hvitløk, småpoteter, hasselnøtter, og saus med hint av brunost.
(melk, sulfitt, hasselnøtter)
Dessert:
Petit four tallerken med små, håndlagde munnfuller:
sjokoladetrøffelm makron med sitrongress, konfektkule med bringebær, og ostekule fra Olestølen.
(hvete, melk, egg, soya, sulfitt)
Tirsdag:
Forrett:
Spinatvaffel med gravlaks og rakfiskkrem, røkt rømme, og gressløk.
(melk, fisk, sulfitt)
Hovedrett:
Lokal fjellørret med blomkålpurre, pannestekt asparges og skum av blåskjellkraft og safran.
(melk, fisk, sulfitt, bløtdyr)
Dessert:
Ostekrem med lokal rabarbra, marengs, salte cashewnøtter, og sitronkrem.
(melk, egg, soya, sulfitt, cashewnøtter)
Onsdag:
Forrett:
Filefjellstuenes gazpacco med lokale grønnsaker, og crispy fenalår.
(sulfitt, selleri)
Hovedrett:
Storfe entrecote med asparges, trøffelpotetstappe, og bernaise.
(melk, egg, sulfitt)
Dessert:
Karamellfondant, med hjemmelaget bringebærsorbet, og balsamicomarinerte skogsbær
(hvete, havre, melk, egg, soya, sulfitt)
Torsdag:
Forrett:
Tartar av reinsdyr fra Jotunheimen, med syltet delikatesseløk, hjemmelaget sennepsaioli, og chios av Valdresosten Bufar.
(melk, egg, sulfitt, sennep)
Hovedrett:
Dampet kveite med lokale grønnsaker, og spinat- og hvitvinssaus.
(melk, fisk, sulfitt)
Dessert:
Melkesjokoladepannacotta, med brunostcrumble og hjemmelaget iskrem av syrna geitemelk fra Olestølen.
(hvete, havre, melk, egg, soya)
Fredag:
Forrett:
Filefjellstuenes variant av vitello tonnato med kalv og klippfiskkrem, karamellisert lokalt fenalår og fennikelsalat.
(fisk, melk, sulfitt)
Hovedrett:
Biff av reinsdyr fra Filefjell, med ovnsbakte grønnsaker, syltet delikatesseløk, frisk skogsbærkompott, og skogsoppsaus med selvplukket traktkantarell.
(melk, sulfitt)
Dessert:
Lys kake med kokstopping, søte multer, salt karamell, og blåbær- og sitrongel.
(hvete, melk, egg, sulfitt)
Lørdag:
Forrett:
Kremet lokal geitost fra Olestølen, med rødbetegel, syltet delikatesseløk, rugbrødstøv, dillolje, og spekeskinkecrisp.
(hvete, rug, bygg, melk, sulfitt)
Hovedrett:
Panert kalv med Valdresosten Bufar, tomater med koriander, salviesmør, og crispy kapers.
(hvete, rug, bygg, melk)
Dessert:
Jordbærsuppe, med mascarpone- og estragonkrem, og karamellisert frukt trukket i rom.
(hvete, melk, egg, sulfitt)
Søndag:
Forrett:
Kveiteceviche, med agurk- og eplesalsa og syltede epleskiver.
(sulfitt, fisk)
Hovedrett:
Biff av storfe, med kremet byggotto av byggryn fra Skjåk, dampede grønnsaker og rødvinssaus.
(bygg, soya, melk, sulfitt)
Dessert:
Sommerens bær fra Lærdal, med rømmekrem tilsmakt vanilje, sitron, rosepepper, pistasjecrunch og limegel.
(hvete, havre, melk, sulfitt, pistasj)