Middag på Filefjellstuene

Velkommen til en smakfull og spennende 3-retters middag med fokus på lokale råvarer og historien bak maten i helgene i høst kl. 19:00! Husk bordbestilling senest dagen i forvegen.

Utover høsten serverer vi vår populære tre-retters middag alle fredager og lørdager til og med lørdag 11. oktober.

I høstferieukene blir det i tillegg a la carte-servering fra kl 14:00 tirsdag – lørdag. Meny og nærmere informasjon finner du her.

Hva står på menyen?

Nå går vi inn i en tid med masse spennende råvarer rundt oss, og kjøkkenet kjører derfor ikke faste menyer utover høsten. Vi kan derimot love mange kortreiste godsaker på bordet. Om du har spesielle ønsker og behov, ta gjerne kontakt med oss før du reserverer bord for nærmere informasjon.

Meny for lørdag 4. oktober. 

Forrett: Beter fra Vang og geitost fra Olestølen

Hovedrett: Reinsdyr fra Filefjell med epler fra Lærdal, selvplukket sopp og poteter fra Vang

Dessert: HaPå-fondant med syrnet geitemelk- og eplesorbet

Grupper, møter og selskap

For grupper, møter og selskap kan vi servere middag hver dag på forespørsel. Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat om dette.

Småfolkmeny og allergialternativ

Barna kan få servert sin egen 3-retters småfolkmeny, og vi har alltid vegetar- og allergivennlige alternativ, bare gi oss beskjed ved bestilling.

Bordbestilling

Bordbestilling gjøres dagen i forveien via knappen under eller på tlf. 466 65 665 eller e- post booking@tyin.no

Bestill bord