Utover høsten serverer vi vår populære tre-retters middag alle fredager og lørdager til og med fredag 31. oktober.
I høstferieukene blir det i tillegg a la carte-servering fra kl 14:00 tirsdag – lørdag. Meny og nærmere informasjon finner du her.
Hva står på menyen?
Nå går vi inn i en tid med masse spennende råvarer rundt oss, og kjøkkenet kjører derfor ikke faste menyer utover høsten – men menyeksemplene nedenfor gir en pekepinn på hva du kan forvente deg. Vi kan uansett love mange kortreiste godsaker på bordet. Om du har spesielle ønsker og behov, ta gjerne kontakt med oss før du reserverer bord for nærmere informasjon.
Høstmeny fredager kl 19:00
- Forrett: Carpaccio av okse med sennepsaioli, sesamfrøaske og Bufar fra Valdresmeieriet
- Hovedrett: Posjert kveite med blomkålpuré, sesongens ovnsbakte grønnsaker fra Vang og spinat- og hvitvinssaus
- Dessert: Blårbærostekake laget med kremet geitost fra Olestølen
Høstmeny lørdager kl 19:00
- Forrett: Beter fra Vang og geitost fra Olestølen
- Hovedrett: Reinsdyr fra Filefjell med epler fra Lærdal, selvplukket sopp og poteter fra Vang
- Dessert: HaPå-fondant med yoghurt- og eplesorbet
Grupper, møter og selskap
For grupper, møter og selskap kan vi servere middag hver dag på forespørsel. Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat om dette.