På Filefjellstuene sitter fjellhistorien i veggene. Her har det vært tatt imot gjester i generasjoner, og vi gleder oss til å ta imot deg og dine.

Filefjellstuene anno 2024 er en herlig fjellbase 900 meter over havet for deg som ønsker å bo komfortabelt, omgitt av mektige fjell, og med kort vei til et mylder av fjellopplevelser året rundt. Når du bor hos oss, eller spiser hos oss, ønsker vi at du skal føle du har kommet «hjem" til Filefjellstuene.  

Vi som jobber her brenner for stedet vårt, for naturen rundt oss, og aller mest for å gi deg som gjest gode opplevelser. På kjøkkenet har vi engasjerte og dyktige kokker, som legger både sjel og stolthet i det du får servet på asjetten.

Selv om vi er omgitt av det meste av aktivitetsmuligheter fjella kan by på, skal du også kunne slappe av når du er hos oss. Enten du sitter på terrassen med noe godt i glasset, leser en god bok i fjellbiblioteket vårt, eller tar en ettermiddagshvil på Wonderland-madrassen på hotellrommet – ønsker vi at du skal finne roen hos oss. 

Og bare være. Nyte. Og når du er klar – ligger fjella på alle kanter og venter på å bli utforsket. Hjertelig velkommen, håper vi sees!